Dla potomnych
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
PILNE WYDANIE WIADOMOŚCI
Wniosek o wypowiedzenie wojny Najjaśniejszemu Księstwu Kucelgradu-Freugsburga .
Naczelny Dowódca Marynarki Wojennej królestwa Batawii, Minister Gospodarki i Rolnictwa oraz II vice-premier admirał Thomas van der Lis wnosi o wypowiedzenie wojny Najjaśniejszemu Księstwu Kucelgradu-Freugsburgii.
Wniosek ten popieram kilkoma argumentami :
1. Pan Kuceł jako władca tego państwa naraził na szwank dobre imię naszego Królestwa czym zniszczył jakiekolwiek kontakty między naszym państwami.
2. W ciągu kilku dni zostali wykryci szpiedzy tego państwa na terenie naszego Królestwa,
3. Księstwo Kucelgrad- Freugsburgii ( jako Ksiestwo Freugsburgii ) jest częścią królestwa Batawii , ponieważ Król Arne I nie uznał go za niepodległe państwo.
4. Dość znieważania Królestwa Batawii przez pana Kuceła .
Wnioskodawca :
Admirał Thomas van der Lis
Takie coś miał czelność opublikować w Batawii jakiś koleś! 1 i 4 punkt są bezsensowne, bo są to zrzuty personalne do mnie, nie zaś do Księstwa... A co do drugiego to JKW Arne I powiedział coś takiego:
Zachowałem się jak patriota i uznałem że nie ma czasu na Kuceła!
Dziś zrzekam się praw do kucełgradu... Jesteś znów wolny Januszu... a teraz wynoś się z Batawii. I żyj u siebie...
Więc...
RIP
A jak tak bardzo ciągnie ich do wojny to można spróbować na ustalonych wcześniej regułach...
RIP
Osobiście cenię pokój, więc chcę uniknąć wojny...
RIP
I jedno pytanie: co to jest Freugsburgia?
RIP
Moglibyście chociaż prowadzić wojnę na moim forum, bo tam nie mam nawet możliwości odpowiadania...
RIP
Zgadzam się na wojnę pod następującymi warunkami:
- jest prowadzona turowo, jak w szachach,
- używanie oddziałów posiadanych przed wojną,
- szkolenie nowego, jednego oddziału powinno trwać co najmniej jeden dzień.
RIP
Jesteście za przeproszeniem głupi? Dlaczego nie możecie prowadzić wojny na tym forum? Ehhh...
Wiadomość dodana po 14 min 49 s:
Dałem możliwość wypowiadania się gościom na Placu Zwycięstwa. Albo wojna będzie prowadzona tu na normalnych zasadach albo jej nie będzie...
RIP
No to jak? Albo wojna na normalnych zasadach na tym forum albo nic... I ta bitewka morska, co ją sobie wymyślaliście nie miała miejsca, ok?
RIP
Strony: 1