Dla potomnych
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Dnia dzisiejszego wyszły na jaw dane o kolejnym klonie Aleksandra Łucenki vel Władmira Grutina.
http://i.imgur.com/1hcHFyQ.png
Nasz wspaniały Książę oczywiście skrytykował Grutina i wytknął mu jego klonerstwo. Nasz Łucenko pokazał dowód w postaci screena, na którym widać jego maila. Ale cóż, jak słusznie zauważył Kuceł e-maila można po prostu zmienić... Były Prezydent Uhrainy nie wytrzymał krytyki, usunął konto i wypowiedzi Księcia. To się nazywa państwo prawa? Państwo, w którym można bez żadnego wyroku wydalać swoich obywateli? Państwo, w którym wyroki egzekwują wojskowi, niezgodnie z konstytucją? (Odnoszę się teraz do rzekomej egzekucji wykonanej przez Ekscelencje Maikowskiego, dane przepadły po bezmyślnym usunięciem forum Uhrainy przez Aykma.)
/-/ Gen. Sebastian Aleksander Kuceł
Prezydent Republiki
Z łaski Boga i Narodu Kagan Ludowy, Najjaśniejszy Książę i Protektor Kucelgradu i Freugsburga, Krul Batawii, Protektor Nowego Kucelgradu, Wielki Książę Bielliningradzki, Batawgrodzki, Rałtyjski i Browiecki, Książę Heimlandzki i Kunugardzki, Burmistrz miasta Kucelgrad, Najwyższy Jarl Amarantu, Pan Burnholdu i Steinmarku, Pan Ziem Północy i Południa, baron Kucelburga, Pan wszystkich Miast i Ziem Kucelgradzkich, etc. etc.
Odpowiem ci na ten skandal
Potwierdzam ze ja vel aykm i itp itd usunąłem forum UHR gdyż UHR przestała istnieć po podpisaniu Paktu z BAT
Ale jest to brak szacunku dla cudzej pracy... Ktoś się produkuje, tworzy coś, a ty to usuwasz, bo ci się tam podoba... brak słów.
Prezydent Republiki
Z łaski Boga i Narodu Kagan Ludowy, Najjaśniejszy Książę i Protektor Kucelgradu i Freugsburga, Krul Batawii, Protektor Nowego Kucelgradu, Wielki Książę Bielliningradzki, Batawgrodzki, Rałtyjski i Browiecki, Książę Heimlandzki i Kunugardzki, Burmistrz miasta Kucelgrad, Najwyższy Jarl Amarantu, Pan Burnholdu i Steinmarku, Pan Ziem Północy i Południa, baron Kucelburga, Pan wszystkich Miast i Ziem Kucelgradzkich, etc. etc.
chłopczyku niedoinwestowany
MASZ KOPIE ZAPASOWE FORUM każdej chwili mogę na darmowym forum przywrócić
Ostatnio edytowany przez Boris H von Maikowski (2015-05-04 19:03:05)
To przywróć... Załóż jakieś forum i przywróć, ok?
Prezydent Republiki
To przywróć... Załóż jakieś forum i przywróć, ok?
Jak w Realu zajmiesz sie moim synem i córka to ja w ciągu kilkunastu godz jestem w stanie przywrócić forum odp druga jestem na tzw gwizdku przy komputerze gdyż mam obowiązki ojcowskie i w tej chwili nie mam czasu
Masz syna i córkę, i piszesz jak upośledzony, współczuję... Szczerze to 6 lat temu zakładałeś jakieś panady i inne pakistanie, co mógł zrobić tylko góra dziesięciolatek. Teraz masz góra 16, najwyżej 17 lat i jesteś ojcem, i to dwójki dzieci... gratuluję.
Prezydent Republiki
Strony: 1