Skansen Kucelgrad

Dla potomnych

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2015-05-04 12:00:11

Kuceł
Administrator
Liczba postów: 156
Windows 7Chrome 42.0.2311.90

Skandal!

Dnia dzisiejszego wyszły na jaw dane o kolejnym klonie Aleksandra Łucenki vel Władmira Grutina.
eaqpwJv.png
http://i.imgur.com/1hcHFyQ.png
Nasz wspaniały Książę oczywiście skrytykował Grutina i wytknął mu jego klonerstwo. Nasz Łucenko pokazał dowód w postaci screena, na którym widać jego maila. Ale cóż, jak słusznie zauważył Kuceł e-maila można po prostu zmienić... Były Prezydent Uhrainy nie wytrzymał krytyki, usunął konto i wypowiedzi Księcia.  To się nazywa państwo prawa? Państwo, w którym można bez żadnego wyroku wydalać swoich obywateli? Państwo, w którym wyroki egzekwują wojskowi, niezgodnie z konstytucją? (Odnoszę się teraz do rzekomej egzekucji wykonanej przez Ekscelencje Maikowskiego, dane przepadły po bezmyślnym usunięciem forum Uhrainy przez Aykma.)

/-/ Gen. Sebastian Aleksander Kuceł
Prezydent Republiki

Z łaski Boga i Narodu Kagan Ludowy, Najjaśniejszy Książę i Protektor Kucelgradu i Freugsburga, Krul Batawii, Protektor Nowego Kucelgradu, Wielki Książę Bielliningradzki, Batawgrodzki, Rałtyjski i Browiecki, Książę Heimlandzki i Kunugardzki,  Burmistrz miasta Kucelgrad, Najwyższy Jarl Amarantu, Pan Burnholdu i Steinmarku, Pan Ziem Północy i Południa, baron Kucelburga,  Pan wszystkich Miast i Ziem Kucelgradzkich, etc. etc.

#2 2015-05-04 16:12:22

Boris H von Maikowski
Były Obywatel
Liczba postów: 3
Windows 8.1Chrome 42.0.2311.90

Odp: Skandal!

Odpowiem ci na ten skandal

Potwierdzam ze ja vel aykm i itp itd  usunąłem forum UHR gdyż  UHR przestała istnieć  po podpisaniu Paktu z  BAT

#3 2015-05-04 16:32:28

Kuceł
Administrator

Ale jest to brak szacunku dla cudzej pracy... Ktoś się produkuje, tworzy coś, a ty to usuwasz, bo ci się tam podoba... brak słów.

Prezydent Republiki

Z łaski Boga i Narodu Kagan Ludowy, Najjaśniejszy Książę i Protektor Kucelgradu i Freugsburga, Krul Batawii, Protektor Nowego Kucelgradu, Wielki Książę Bielliningradzki, Batawgrodzki, Rałtyjski i Browiecki, Książę Heimlandzki i Kunugardzki,  Burmistrz miasta Kucelgrad, Najwyższy Jarl Amarantu, Pan Burnholdu i Steinmarku, Pan Ziem Północy i Południa, baron Kucelburga,  Pan wszystkich Miast i Ziem Kucelgradzkich, etc. etc.

#4 2015-05-04 19:02:26

Boris H von Maikowski
Były Obywatel

chłopczyku niedoinwestowany 

MASZ KOPIE ZAPASOWE  FORUM  usmiech każdej chwili mogę na darmowym forum przywrócić

Ostatnio edytowany przez Boris H von Maikowski (2015-05-04 19:03:05)

#5 2015-05-04 19:39:06

Kuceł
Administrator

To przywróć... Załóż jakieś forum i przywróć, ok? oczko

Prezydent Republiki

#6 2015-05-04 20:46:39

Boris H von Maikowski
Były Obywatel

Sebastian A Kuceł napisał/a:

To przywróć... Załóż jakieś forum i przywróć, ok? oczko

Jak w Realu zajmiesz sie moim synem i córka  to ja  w ciągu kilkunastu godz jestem w stanie przywrócić forum odp druga jestem na  tzw gwizdku  przy komputerze  gdyż  mam obowiązki ojcowskie  i w tej chwili nie mam czasu

#7 2015-05-05 12:18:05

Kuceł
Administrator
Windows 7Chrome 42.0.2311.135

Masz syna i córkę, i piszesz jak upośledzony, współczuję... Szczerze to 6 lat temu zakładałeś jakieś panady i inne pakistanie, co mógł zrobić tylko góra dziesięciolatek. Teraz masz góra 16, najwyżej 17 lat i jesteś ojcem, i to dwójki dzieci... gratuluję. oczko

Prezydent Republiki

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
Polskie schody w Niemczech: Garagentor aus Holz Wysoka jakość | lzkog; egowjerogjwe egwoiwhrejt reghdghwld http://komputeryursus.pl sdhflosidg sdogosd dogjsdohj dfgwe | Usuwanie Pluskiew likwidacja pluskiew warszawa Likwidacja Pluskiew | Wynajem autokaru Warszawa wynajem autokarów Warszawa Firma przewóz osób | studnie głębinowe nowy sącz